Περιμένοντας την καινούρια χρονιά που πλησιάζει, με θάρρος και ενθουσιασμό, ανυπόμονοι στην εξώπορτα να την καλωσορίσουμε, ενώ έξω άρχισε να χιονίζει ευχές. Εμείς θα της προσφέρουμε τα δώρα, και αυτή θα μας χαρίσει υγεία, αγάπη και όμορφες στιγμές.

Στο Κερασό στρώσαμε τα τραπέζια για φίλους και συγγενείς, για τα παιδιά τα δικά μας και για εκείνα που θα χτυπήσουν ντροπαλά την πόρτα ρωτώντας : «να τα πούμε;».

Ανάψαμε αρωματικά κεριά, σερβίραμε στα φλιτζάνια τσάι με χριστουγεννιάτικες γεύσεις γεμίσαμε τις κούπες με ζεστά ροφήματα και βάλαμε στα πιατάκια σοκολατάκια αγάπης που λιώνουν πλημμυρίζοντας μας ευχές. Βάλαμε νερό στα βάζα και τώρα δροσίζονται οι μίσχοι. Φρέσκα, ζωηρά λουλούδια κουβεντιάζουν με αλεξανδριανούς και πρασινάδες στις γλάστρες τους.

Κρεμάσαμε τα στεφάνια στην πόρτα και δέσαμε με κορδέλες ευχές, μπάλες και στολίδια. Στολίσαμε ένα δέντρο ευτυχίας που όλο μεγαλώνει και μεγαλώνει. Γεμίσαμε τις καράφες με λικέρ. Κερνάμε! Στα ράφια χώρεσαν τα δώρα. Είναι για όλους! Φανάρια μικρά και μεγάλα, πιάτα, είδη σπιτιού, καλάθια και ριχτάρια, αφρόλουτρα, αρωματικά χώρου (diffuser), μέχρι να βρουν τη θέση στο σπίτι σας.

Κάντε ένα μεγάλο βήμα μπροστά, με το δεξί, για ποδαρικό. Χαρίστε φυλακτά καλοτυχίας, σπάστε ένα ρόδι στην είσοδο, προσφέρετε στο σπίτι σας γούρια δεμένα με μεταξωτές φουντίτσες να το φυλάνε όλο το χρονό.

Οι σελίδες στα ημερολόγια του 2018, περιμένουν να γράψετε τους στόχους σας, να σημειώσετε γενέθλια και ταξίδια, ψώνια και σκέψεις και κάπου εκεί ανάμεσα να στριμωχτούν παιδικά σχέδια ή μικρές καρδούλες από στυλό.

Εσύ, αλήθεια, τί θα ήθελες από την καινούρια χρονιά;

Χρόνια πολλά με αγάπη και ευτυχία,
Κερασό
Μεγαλόχαρης 12, 84200 Τήνος
T: 2283026307, 6947188984

Facebook: Keraso Events
Instagram: kerasoevents
#tinos #xmas #christmas #kerasoevents


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.