Νικηφόρο ήταν το πέρασμα του Π.Α.Σ. Τήνου από τη Σύρο και την τοπική ομάδα Σύρος 2002. Η ομάδα της Τήνου επικράτησε με 0-1 αποτέλεσμα που διαμόρφωσε ο Ξενόπουλος με χτύπημα πέναλτι στο 36ο λεπτό. Η αναμέτρηση διεξήχθη στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Με τη ιδιαίτερα σημαντική αυτή νίκη, ο Π.Α.Σ. Τήνου έφτασε τους εφτά (7) βαθμούς και βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του ομίλου (έχοντας ένα παιχνίδι περισσότερο) και περιμένει τα σημερινά αποτελέσματα για να δει που θα τον βρει η βαθμολογική κατάσταση έπειτα από τη χθεσινή του επικράτηση. Την επόμενη αγωνιστική (5η) έχει δύσκολο έργο η ομάδα του Γιάννη Σουμπασάκου, θα ταξιδέψει στη Μύκονο για να αντιμετωπίσει την ομάδα από τα Άνω Μερά. Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως τα Άνω Μερά αντιμετωπίζουν σήμερα στη Σύρο τον Πάγο. Η ομάδα της Μυκόνου διαθέτει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος διότι έχει δεχθεί μόνο ένα (1) τέρμα.

ΠΑΣ ΤΗΝΟΥ (Σουμπασάκος): Κελαδίτης Χ, Αρμακόλλας Ε., Δαρμής Ν., Λειβαδάρης Π., Βελαλόπουλος Ε., Νάζος Σ., Μανουδάκης Κ., Ζαλώνης Μ., Ξενόπουλος Ν., Ζαλώνης Ι., Μεμάϊ Α.

Αναπληρωματικοί: Δενεκαρίας Ν., Ηλιόπουλος Α., Βίδος Ι., Αργυρόπουλος Δ., Σίντι Λ.


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.