Με δύο ιδιαίτερα σημαντικά παιχνίδια συνεχίζει τις υποχρεώσεις του ο Περιστεριώνας. Οι παίδες του αθλητικού σωματείου από την Τήνο θα ταξιδέψουν στη Σύρο για να αντιμετωπίσουν το Σάββατο, τον Α.Ο. Ερμούπολης και τη Κυριακή το πρωί, την τοπική ομάδα του Άρη.

Πιο αναλυτικά. Οι παίκτες του Αντώνη Βιδάλη, θέλουν και τις δύο νίκες στους παραπάνω αγώνες για πολλούς διαφόρους λόγους. Ο αγώνας του Σαββάτου 2/12 (17.30)  με την Ερμούπολη θα κρίνει κατά μεγάλο βαθμό την διεκδίκηση της πρώτης θέσης. Οι δύο αυτές ομάδες (Περιστεριώνας & Ερμούπολη) είναι πρώτες στο βαθμολογικό πίνακα και ο νικητής της Σαββατιάτικης αναμέτρησης θα "ξεφύγει" του άλλου στην υπόθεση πρωτιάς.

Στο άλλο παιχνίδι, αυτό της Κυριακής 03/12 στις 09.00 το πρωί με τον Άρη Σύρου τα πράγματα είναι πιο απλά, η ομάδα του Περιστεριώνα θέλει τη νίκη αφενός για να συνδυάσει με τον καλύτερο τρόπο το όποιο θετικό αποτέλεσμα του Σαββάτου, αφετέρου για να μείνει στην πρώτη θέση του ομίλου. 
Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.