Ανοικτή επιστολή προς τους κ. Εκλέκτορες για την ανάδειξη της νέας Διοικούσας Επιτροπής του Π.Ι.Ι.Ε.Τήνου, έστειλε ο Αλικάρης Ιωάννης. Με αφορμή την υποψηφιότητα του στις ερχόμενες εκλογές για την ανάδειξη της νέα Διοικούσας Επιτροπής.

Κυρίες και Κύριοι,

Στις εκλογές της 10ης Δεκεμβρίου για την ανάδειξη νέας Διοικούσας Επιτροπής του ΠΙΙΕΤ είμαι υποψήφιος. Κατέθεσα ήδη (24 /11ου) την υποψηφιότητά μου.

Οδηγήθηκα σε αυτή την απόφαση αφενός από ηθική υποχρέωση προς την Μεγαλόχαρη Παναγία μας για την ευεργεσία και ευλογία Της σε μένα και την οικογένειά μου, αφετέρου για αξιοποίηση της πολύχρονης εμπειρίας μου στο Ίδρυμα Της. Εργάσθηκα σε αυτό 33 χρόνια από τα οποία 17 ως Έφορος.

Δεν περίμενα, όπως κατά κανόνα συμβαίνει, τις τελευταίες ημέρες της προθεσμίας διότι κινούμενος αυτόβουλα ούτε εντάσσομαι σε χώρους πολιτικούς ούτε συντάσσομαι με ιδεολογικές τοποθετήσεις ούτε κατατάσσομαι υπέρ μονομερών απόψεων.

Ζητώ, όμως, μία ψήφο από την πολλαπλή δυνατότητα που σας παρέχει ο νόμος.

Σας ευχαριστώ και σας εύχομαι ΚΑΛΗ ΣΚΕΨΗ.
Με τιμή,
Ιωάννης Γ. Αλικάρης

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.