Ευχαριστήρια επιστολή προς την ομάδα χειροτεχνίας και πλεκτικής του Κ.ΑΠ.Η Τήνου έστειλε ο Σύλλογος Φίλων του Κέντρου Υγείας Τήνου με αφορμή τα έσοδα που μαζεύτηκαν από το πρόσφατο παζάρι που διοργάνωσε το Κ.Α.Π.Η.

Το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων Κέντρου Υγείας Τήνου – Νικόλαος Κόγκος με την παρούσα επιστολή μας θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την δωρεά προς τον Σύλλογό μας από τα έσοδα της διάθεσης των χειροτεχνημάτων σας.

Όπως γνωρίζετε, ο Σύλλογός μας βασίζεται στις δωρεές ιδιωτών και φορέων για να μπορέσει να συνεχίσει να προσφέρει το έργο του, δηλαδή την στήριξη του Κέντρου Υγείας της Τήνου.

Με τη δωρεά σας αυτή κατά πρώτον δείχνετε τη συμπαράστασή σας στο έργο του Συλλόγου μας και κατά δεύτερον προσφέρετε έμπρακτη βοήθεια για την συνέχιση του έργου μας. Σας ευχαριστούμε λοιπόν για την προσφορά σας αυτή και σας ευχόμαστε να συνεχίσετε με υγεία το έργο σας και την πολύπλευρη κοινωνική σας προσφορά.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.