Η Φώφη Γεννηματά είναι η πρόεδρος του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς συγκεντρώνοντας το 56,76% έναντι του 43,24% του Νίκου Ανδρουλάκη. Στην Τήνο η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είχε το 61,05% που μετουσιώνεται σε 47 ψήφους. Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση που λάβαμε αναφέρει τα ακόλουθα:

Η μεγάλη συμμετοχή και στο δεύτερο γύρο των εκλογών ανάδειξης ηγεσίας της Κεντροαριστεράς πιστοποιεί την επιτυχία του όλου εγχειρήματος. Η εντολή στην Πρόεδρο του νέου Προοδευτικού φορέα, στη Φώφη Γεννηματά είναι καθαρή. Εντολή αντίστασης στην επιμονή της κυβέρνησης σε νεοφιλελεύθερες πολιτικές λιτότητας που διευρύνουν τη φτωχοποίηση και οδηγούν στην ισοπέδωση προς τα κάτω, καθώς είναι η ίδια η κυβέρνηση που πρώτα διαλύει τον κοινωνικό ιστό με την υπερφορολόγηση και στη συνέχεια δίνει πίσω ελάχιστα.

Η συμμετοχή και στο εκλογικό τμήμα Τήνου στάθηκε ικανοποιητική ανερχόμενη στους 78 ψηφίσαντες. Συγκεκριμένα η Φώφη Γεννηματά έλαβε 47 ψήφους (61,04 % από 38,5% στον πρώτο γύρο στο εκλογικό τμήμα Τήνου). Ο Νίκος Ανδρουλάκης έλαβε 30 ψήφους (38,96% από 24,6% στον πρώτο γύρο στο ίδιο εκλογικό τμήμα). Επίσης υπήρχε ένα λευκό, όπως και στον πρώτο γύρο.

Οι ψηφίσαντες στην επικράτεια έφτασαν τους 155.700 με τη συμμετοχή να αγγίζει το 74%. Η Φώφη Γεννηματά συγκέντρωσε ποσοστό 56,76% έναντι 43,24% του Νίκου Ανδρουλάκη.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.