Τους δικούς της εκπροσώπους θα έχει η Τήνος στον αυριανό, 35ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών. Η εκκίνηση για τους δρομείς θα δοθεί στις 09:00 στην Ιστορική Αφετηρία Μαραθωνίου Δρόμου, στον Μαραθώνα.

Οι "Τήνιοι Δρομείς" θα ταξιδέψουν για την Αθήνα ώστε να αγωνιστούν στο Μαραθώνιο, στο αγώνισμα των δέκα (10) χιλιομέτρων και των πέντε (5) χιλιομέτρων. Ενδεικτικά να αναφέρουμε τα ονόματα Μπουζαλάκος Παναγιώτης, Παλαμάρης Αντώνιος, ΒΙδάλης Τάσος, Βιδάλης Πέτρος - Ειρηναίος,  Κορρές Δημήτριος, Καμολίνος Νικόλαος, Βελαλοπούλου Άννα, Σανταμούρης Μιχαήλ, Καλτάκης Λευτέρης, Μαραγκός Νικόλαος, Νώε Ζαχαρίας, Μπακτής Ευάγγελος, Ζάννε Μαρίνα - Ιωάννα, Παπακωνσταντίνου Νικόλαος, Φωσκόλου Φράνσυ, Δελατόλα Μαίρη, Ζαλώνη Πόπη, Φυρίγος Ανδρέας, Βίδος Δημήτριος, Μωραΐτης Αργύριος, Τοσλούκου Ελισάβετ, Πλυτά Αντωνία, Αλβέρτη Σιμος, Κωτσέτου Δήμητρα.

Ζητάμε συγνώμη αν ξεχνάμε κάποιο όνομα ωστόσο δεν καταφέραμε να επικοινωνήσουμε με τους διοργανωτές για να μας δώσουν τα όποια ονόματα. Τα παραπάνω τα αντλήσαμε από το επίσημο site της διοργάνωσης. 

Έτσι, για ακόμα μια διοργάνωση οι "Τήνιοι Δρομείς" είναι πιστοί στο ραντεβού τους και εκπροσωπούν το νησι της Τήνου σε όλα τα μεγάλα ραντεβού εντός και εκτός συνόρων. Καλή επιτυχία σε όλους τους διαγωνιζόμενους συνεχίστε έτσι, με αμείωτο ρυθμό τις όποιες προσπάθειες σας. 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.