Στην πρόσφατη έκδοση "τα νέα της Καρδιανής" η Tρίμηνη περιοδική έκδοση της Αδελφότητας Τηνίων Καρδιανιωτών «Η Αγία Τριάς» που θα διαβάσετε σύντομα στο Τήνος Today, αναρτήθηκε στην ανάλογη ενότητα, τα έργα που πραγματοποιήθηκαν στο χωριό. Μεταξύ άλλων γίνεται αναφορά:

Με ενέργειες του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας τοποθετήθηκε μπάρα ασφαλείας στην πρώτη και επικύνδυνη στροφή του πάνω δρόμου τις Καρδιανής.

Προχωρήσαμε για μία ακόμη φορά στην επισκευή του φωτισμού ο οποίος είχε χτυπηθεί από απρόσεκτους οδηγούς. Δέν μπορούμε να χαρακτηρίσουμε όμως απρόσεκτο οδηγό αυτόν ο οποίος γκρέμισε πάλι το κολωνάκι πάνω από την αυλή του Πνευματικού. Ευτυχώς δεν έπεσε πάλι από κάτω.

Τοποθετήσαμε αυτόνομα μικρά φωτοβολταϊκα πάνελ στην Σμαρδιά, στην είσοδο του Ξενώνα μας και στα καμπαναριά της Αγιάς Φωτεινής και του Άγιου Δημήτρη στον όρμο Καρδιανής. Τοποθετήθηκε με ενέργειες του Φίλιππου Οριάνου η πλάκα που αναφέρει τις εργασίες επισκευής που έγιναν στην βρύση του ξυναριού μτης Καρδιανής.

Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση σκέπαστρου με καλαμωτή στην αυλή του Ξενώνα μας και στην Αγία Φωτεινή. Η δαπάνη καλύφθηκε από την εταιρεία Νικ. Τριαντάφυλλος, Σιδηρο κατασκευές - Αλουμίνα, και ο Σύλλογος μας προμηθεύτηκε μόνο την καλαμωτή και την τοποθέτησή της.

Τέλος η υπόσχεση που είχαμε δώσει για την επισκευή του Ηρώου πραγματοποιήθηκε. Τον Σεπτέμβρη με δαπάνη και των δύο Συλλόγων του χωριού μας, αλλά και προσωπική εργασία μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, αποκαταστήσαμε το βοτσαλωτό που είχε «απαλλοτριωθεί» και αποκαταστήσαμε τις δύο επιγραφές.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.