Μετά και την επιβεβαίωση των πληροφοριών μας σχετικά με τα χθεσινά αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας που διεξήχθησαν και στην Τήνο για την ανάδειξη της ηγεσίας της κεντροαριστεράς, λάβαμε πριν λίγο και τα επίσημα στοιχεία. 

Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει:

Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017 διεξήχθησαν σε όλη τη χώρα οι εκλογές για την ανάδειξη Προέδρου του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς με τη συμμετοχή να ξεπερνά και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις ανερχόμενη στους 210.264 πολίτες.

Όλοι αυτοί οι πολίτες υποδήλωσαν με την παρουσία τους την αντίθεσή τους στην κυβέρνηση, αλλά συγχρόνως και την αντίθεσή τους στη Νέα Δημοκρατία, ως εναλλακτική έναντι του ΣΥΡΙΖΑ. 

Το μήνυμα απέναντι στον ψεύτικο και τεχνητό διπολισμό εστάλη και είναι ξεκάθαρο. Η επιτυχία του εγχειρήματος αναγέννησης του χώρου της Κεντροαριστεράς αλλάζει τον πολιτικό χάρτη και μετατρέπει τις επόμενες εκλογές σε ντέρμπι για τρεις.

Με ιδιαίτερη επιτυχία στέφθηκαν οι εκλογές και στο νησί μας , την Τήνο και ως προς το οργανωτικό- διαδικαστικό κομμάτι και ως προς την προσέλευση των συμμετεχόντων.

Τα αποτελέσματα στο Εκλογικό Τμήμα Τήνου έχουν ως εξής :

Ψηφίσαντες : 131
Λευκό : 1
Φώφη Γεννηματά : 50
Νίκος Ανδρουλάκης : 32
Σταύρος Θεοδωράκης : 20
Γιώργος Καμίνης : 13
Γιάννης Μανιάτης : 9
Γιάννης Ραγκούσης : 5
Απόστολος Πόντας : 1

Ο δεύτερος γύρος των εκλογών θα διεξαχθεί την Κυριακή 19 Νοεμβρίου από 08:00 μέχρι 20:00 στο Παλαιό Δημαρχείο Τήνου ανάμεσα στη Φώφη Γεννηματά και το Νίκο Ανδρουλάκη.

Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν όσοι ψήφισαν στον πρώτο γύρο.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.