Στην Τήνο ψήφισαν 131 πολίτες για τον αρχηγό του φορέα της κεντροαριστερά. Η εκλογική διαδικασία πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Τήνου. Μέσα στην ημέρα θα έχουμε και στα χέρια μας τα επίσημα αποτελέσματα ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες μας:

Η Γεννηματά Φώφη έλαβε 50 ψήφους και ο Ανδρουλάκης Νίκος με τη σειρά του 32 ψήφους. Είκοσι (20) ψήφους έλαβε ο πρόεδρος του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης ενώ ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης μόλις 13. Τα υπόλοιπα αποτελέσματα Μανιάτης Γιάννης 9 ψήφους,  Ραγκούσης Γιάννης 5 ψήφοι, Πόντας Απόστολος 1 ψήφος.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

Οι 210.000 άνθρωποι που βρέθηκαν στις κάλπες  για να ψηφίσουν, επέλεξαν να στείλουν καθαρό μήνυμα ότι ο πυρήνας του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς παραμένει το ΠΑΣΟΚ, αφού οι Γεννηματά και Ανδρουλάκης κέρδισαν αθροιστικά το 70% των ψήφων. Αντίθετα, σε χαμηλές πτήσεις έμειναν οι Γιώργος Καμίνης και Σταύρος Θεοδωράκης, που συγκέντρωσαν 13.5% και 9.5 αντίστοιχα.

Έτσι, η Φώφη Γεννηματά και ο Νίκος Ανδρουλάκης θα διεκδικήσουν την ηγεσία του νέου πολιτικού φορέα της Κεντροαριστεράς στον δεύτερο γύρο των εκλογών που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή 19 Νοεμβρίου.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.