Με χορταστική εμφάνιση και αποτελεσματικότητα, το ανδρικό τμήμα του Περιστεριώνα Τήνου επικράτησε στο χθεσινό παιχνίδι που διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο Τήνου του Άρη Σύρου με 64-34 στο πλαίσιο της πρώτης (1ης) αγωνιστικής του πρωταθλήματος μπάσκετ της ΕΣΚ' Κυκλάδων.

Με αφοσίωση από το πρώτο δεκάλεπτο σε άμυνα και επίθεση οι παίκτες του Τηνιακού συλλόγου έφτασαν να κλείσουν το πρώτο ημίχρονο προηγούμενοι με το ευρύ 45-12. Στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης με συντήρηση δυνάμεων και αλλαγές από τον πάγκο ο Περιστεριώνας έφτασε στην τελική επικράτηση με 64-34.

Με αυτή τη νίκη ο Περιστεριώνας βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου μαζί με την Ερμούπολη (η οποία επικράτησε 57-48 του Α.Ο. Μυκόνου) έχοντας από μια νίκη στο ενεργητικό τους. Την επόμενη και δεύτερη (2η) αγωνιστική, ο Περιστεριώνας θα αντιμετωπίσει τον Α.Ο. Μύκονου στο γήπεδο του [ως τυπικά φιλοξενούμενος].

Αποτελέσματα περιόδων
Α': 24-04
Β': 45-12
Γ': 56-25
Δ': 64-34


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.