Ο Αθλητικός Σύλλογος Εντελέχεια Τήνου σε συνεργασία με το σωματείο «Έχουμε Δικαίωμα» διοργανώνει την Κυριακή, 19 Νοεμβρίου στις 12.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Τήνου το πρώτο σεμινάριο Para TaeKwon DO, με επίτιμο καλεσμένο τον πρωτοπόρο παγκόσμιο και Πανευρωπαϊκό πρωταθλητή, Βασίλη Παναγιωτόπουλο. 

Θα ήταν τιμή να στηρίξετε με την παρουσία σας αυτή την προσπάθεια. Γιατί, μη ξεχνάμε ότι όλοι έχουμε δικαίωμα στον αθλητισμό. Ο κος Κωνσταντίνος Φωτιάδης, δάσκαλος του Εντελέχεια, θέλει να ευχαριστήσει την Κική Χατζηγιαννάκη και τον Τάσο Χαραλαμπίδη από τον Α.Σ. Ερμή Περάματος για τη στήριξη με τον αθλητή τους Αθανάσιο Τριαντή, ο οποίος είναι αρτιμελής αθλητής μέσα στην καρδιά μας. 

Θέλουμε το ζεστό σας χειροκρότημα σας. Η είσοδος είναι για όλους δωρεάν. 

Ένα ευχαριστώ επίσης, στα "Σούπερ Μάρκετ ΣΥΝ.ΚΑ" για την ευγενική χορηγία των 150,00€ για τη στήριξη των αθλητών και στο κατάστημα "Δωρούπολη" που θα ομορφύνει τον χώρο του γυμναστηρίου με μπαλόνια. 

Η εκδήλωση είναι υπό την αιγίδα του Δήμου Τήνου και της Ιεράς Μητροπόλεως.

Άξια αναφορά στους συλλόγους που θα παραβρεθούν:
Α.Σ. Εντελέχεια Άνδρου
Α.Σ. Ερμής Περάματος,
Α.Σ. Κυναίγειρος Νέας Σμύρνης
Τae Kwon Do «Αιγέας Μυκόνου»

Στηρίζουμε τα παιδιά με ειδικές ανάγκες!

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.