Σύμφωνα με το σύστημα κρατήσεων [Open Seas] η Golden Star Ferries τροποποίησε την ώρα αναχώρησης της από το λιμάνι της Τήνου για Ραφήνα κατά σαράντα πέντε λεπτά (45’). Πιο συγκεκριμένα, το πλοίο Super Ferry ΙΙ που πραγματοποιεί καθημερινά * το δρομολόγιο Ραφήνα, Άνδρο, Σύρο, Τήνο, Μύκονο θα αναχωρεί από Τήνο για το λιμάνι της Ραφήνας στις 14.45 και όχι στις 14.00 που ίσχυε κατά τον Οκτώβριο.

Η παραπάνω εξέλιξη έχει ως αποτέλεσμα οι επιβάτες της Τήνου να φτάνουν στη Ραφήνα στις 19.25 το βράδυ. Μάλιστα, το δρομολόγιο φαίνεται να διατηρείται και το Σαββατοκύριακο. *Αναφερόμαστε στη σύνδεση της Σύρου διότι, μέχρι πρότινος η επικοινωνία με το γειτονικό νησί γινόταν μόνο καθημερινές από το εν λόγω δρομολόγιο και όχι Σαββατοκύριακα.

Βέβαια, σε όλα αυτά κρατάμε και ένα μικρό καλάθι διότι, δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενήμερωση από την εταιρία καθώς, στο site της Golden Star Ferries δεν έχουν ενημερωθεί τα δρομολόγια για το μήνα Νοέμβριο.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.