Από τις αρχές Νοεμβρίου, τα SYN.KA Super markets, με την ενέργεια «Μαγειρεύουμε μαζί», προσκαλούν τον κόσμο να μαγειρέψουν την αγαπημένη τους συνταγή, να κερδίσουν τα ψώνια της εβδομάδας αξίας 100€ αλλά και να δημοσιευτεί στο δεκαπενθήμερο φυλλάδιο των προσφορών .

Για την ενέργεια αυτή δημιουργήθηκε ένα ειδικό microsite http://www.synka-sm.gr/mageirevoumemazi/ μέσα από το οποίο μπορεί ο ενδιαφερόμενος να λάβει συμμετοχή στο διαγωνισμό στέλνοντας την συνταγή αλλά και φωτογραφία από την υλοποίησή της.

Με αυτό τον τρόπο τα SYN.KA Super markets στόχο έχουν να κάνουν τους ίδιους τους πελάτες τους πρωταγωνιστές αλλά παράλληλα να αναδείξουν τις τοπικές γεύσεις της παραδοσιακής κουζίνας αλλά και τα μικρά μυστικά που μπορεί να έχει η κάθε νοικοκυρά.

Η ενέργεια αυτή είναι σε συνέπεια με την αρχή που πρεσβεύουν από την ίδρυσή τους τα SYN.KA, να «εκτιμάμε τα προϊόντα του τόπου μας»

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.