Εδώ και αρκετούς μήνες η WIND Τήνου έχει παύσει να λειτουργεί στο νησί. Οι πελάτες της εταιρίας έπρεπε να εξοφλούν τους λογαριασμούς σε τράπεζες κλπ. Η μόνη επικοινωνία που είχαν οι συνδρομητές - κάτοικοι του νησιού με τη WIND ήταν μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.
Το Τήνος Today δέχθηκε πολλά παράπονα από τους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού [κυρίως του καλοκαιρινούς μήνες] λόγω της κατάστασης αυτής. 
Όλα αυτά όμως δείχνουν να ανήκουν στο παρελθόν (;). Σε γνωστό μέσω κοινωνικής δικτύωσης άνοιξε σελίδα η WIND Τήνου. Αναρτώντας μάλιστα χθες, Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου τον αριθμό 23 γράφοντας από κάτω "και σήμερα". Αφήνοντας τους αναγνώστες να υποθέσουν ότι πλησιάζει πάλι η λειτουργία του καταστήματος.

Τέλος, να αναφέρουμε πως η εν λόγω σελίδα συνέχεια αναρτά συνδέσμους μέσα από τον επίσημο ιστότοπο www.wind.gr. Μήπως τελικά τα όποια προβλήματα ξεπεράστηκαν και η γνωστή εταιρία κινητής τηλεφωνίας επιστρέφει στο νησί; Σύντομα θα έχουμε νεότερα ... 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.