Σας περιμένουμε την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 12:00 - 13:00 στη σάλα του "Yoga in Tinos" σε ένα μάθημα αφιερωμένο στον "άλλο άνθρωπο”.#yogamarathon_greece

Στο μάθημα θα υπάρχει κουμπαράς ενίσχυσης με ελάχιστη εισφορά 5€.

Η ιδέα της κοινωνικής κουζίνας "Ο Άλλος Άνθρωπος" είναι μια κίνηση αλληλεγγύης και ένδειξης αγάπης προς τους συνανθρώπους μας, με την ελπίδα να αφυπνιστούν συνειδήσεις και να γίνουν και άλλες παρόμοιες δράσεις από άλλους ανθρώπους και ομάδες.

Δεν κάνουμε 'φιλανθρωπία', ούτε 'ελεημοσύνη',με την σημερινή έννοια των λέξεων Μαγειρεύουμε ζωντανά, τρώμε όλοι μαζί και ζούμε όλοι μαζί! Ένα γεύμα με συνανθρώπους μας στο δρόμο. Έλα μαζί μας να κάνουμε την καθημερινότητά μας πιο όμορφη!

Για 4 χρόνια, αποκλειστικά με την κινητοποίηση και συμμετοχή πολιτών, η κοινωνική δράση "ο άλλος άνθρωπος" φρόντισε για τη σίτιση και την υποστήριξη δεκάδων χιλιάδων συνανθρώπων μας, τόσο μέσα όσο και έξω από τα όρια της πρωτεύουσας. Αυτή τη στιγμή, και μετά από όλη αυτή την προσπάθεια η δράση αυτή κινδυνεύσε να παύσει τη λειτουργία της λόγω οικονομικής αδυναμίας. Με τη βοήθεια συνανθρώπων μας κατάφερε να καλύψει τα χρέη και συνεχίζει την προσπάθεια, την προσφορά και τις δράσεις του.

Η λίστα με τις τάξεις όλων των σχολών που συμμετέχουν σε αυτή τη κοινή δράση βρίσκεται εδώ: http://bit.ly/2jAgnXv

Περισσότερες πληροφορίες
Τηλ.: 6937375027


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.