Στις διακοπές των Χριστουγέννων οι αθλητές του Περιστεριώνα Τήνου θα προπονούνται κανονικά, εκτός των παρακάτω ημερών, μια κίνηση του Τεχνικού Επιτελείου που δείχνει πως θέλει να έχει τους αθλητές όλων των τμημάτων σε όσο τον δυνατόν καλύτερη αγωνιστική κατάσταση εν' όψει της δύσκολης συνέχειας.

Πιο αναλυτικά, προπονήσεις δεν θα γίνουν τη Κυριακή 31/12/17 - Παραμονή Πρωτοχρονιάς, Δευτέρα 1/1/2018 - Πρωτοχρονιά , Μεγάλου Βασιλείου, Τρίτη 2/1/2018 - Επόμενη μέρα της Πρωτοχρονιάς, Σάββατο 6/1/2018 - Τα Άγια Θεοφάνεια

Πάμε να δούμε πως κλείνουν τα τμήματα του σωματείου το 2017 και σε ποιες θέσεις τους βρίσκουν. Το Ανδρικό τμήμα μετράει συνολικά μία (1) νίκη και μια (1) ήττα κάτι που τους βρίσκει στην τρίτη (3η) θέση του ομίλου.Το Εφηβικό τμήμα, φέτος δείχνει τα δόντια του είναι στην πρώτη θέση του ομίλου με καμία ήττα στο ενεργητικό του. Συνολικά μετράει τέσσερις (4) νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Οι Κορασίδες του Παναγιώτη Σιώτη με εμφανίσεις ουσίας κατάφεραν και είναι με το ένα πόδι στην τελική τετράδα (Final Four) καθώς βρίσκονται στην δεύτερη θέση που δείχνει να είναι «καπαρωμένη». Τέλος, για ακόμα μια χρονιά πιστό στο ραντεβού του το Παιδικό τμήμα του Αντώνη Βιδάλη βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου με τη συμμετοχή του στο Final Four να είναι κάτι παραπάνω από σίγουρη.

Ευχές από το Εφηβικό και το τμήμα Κορασίδων της ομάδας:


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.