Η ιστορία του Αμερικανού Μπόμπ Μέγερ που επέλεξε το συγκεκριμένο νησί για να ζήσει το υπόλοιπο της ζωής του με την αγαπημένη του, είναι τρυφερή και ξεχωριστή.

Την αποκάλυψε στο «Τούνελ» η σύζυγος του Γκέιλ Χάιτζερλινκ που ζει το δικό της δράμα.


Η επαφή της με την Τήνο ξεκίνησε πριν από είκοσι πέντε χρόνια όταν πρωτοπήγε στο νησί για να εκπαιδευτεί στην γλυπτική μαρμάρων. Η μοίρα εμφάνισε τότε στη ζωή της τον έρωτα των φοιτητικών της χρόνων. Τον δικηγόρο Μπομπ Μέγιερ που την αναζήτησε μετά από σαράντα χρόνια, όταν πέθανε η πρώτη του γυναίκα. Παντρεύτηκαν και πριν από έναν χρόνο, μετοίκησαν στην Τήνο από τη Νέα Υόρκη όπου ζούσαν.
«Οι άνθρωποι εδώ είναι τόσο καλοί. Μόλις έμαθαν ότι ο Μπομπ εξαφανίστηκε έψαξαν γι αυτόν. Τους συναντώ στο σούπερ μάρκετ, στο κρεοπωλείο ή στον φούρνο και μου λένε πόσο λυπούνται. Είναι πολύ δύσκολο που δεν έχω μια απάντηση. Γιατί ποτέ δεν ξέρεις… Παρά το γεγονός ότι προσεύχομαι για μια ευτυχή κατάληξη , είμαι αρκετά ρεαλίστρια γιατί αγνοείται πολλές μέρες δεν έχει τροφή, ούτε νερό και ίσως να είχε κάποιο ατύχημα. Δεν ξέρω…» είπε συγκινημένη.

«Αν κάποιος από εσάς έχει ακούσει ή είδε κάτι σας παρακαλώ καλέστε την Αστυνομία της Τήνου. Θα το εκτιμούσα πάρα πολύ. Πολλά ευχαριστώ στο λαό της Ελλάδας. Είναι τεράστια η αγάπη που έχω εισπράξει από τους Έλληνες φίλους μου και από την νέα μου οικογένεια στην Ελλάδα. Αν υπάρχει κάτι να γίνει, παρακαλώ κάντε το».

Ο αγνοούμενος έχει ύψος 1.77 και όταν χάθηκε φορούσε σκούρο μπλουζάκι, μπλε τζιν παντελόνι και καφέ παπούτσια. Δείτε το ρεπορτάζ του «Φως στο Τούνελ» για το εν λόγω θέμα:

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.