Μετά τις άκαρπες έρευνες για την εύρεση του εξαφανισμένου Αμερικανού Bοb Mayer στην Τήνο. Mε το θέμα ασχολήθηκε το "Φως στο Τούνελ" έχοντας το στην αρχική σελίδα του anikolouli.gr (δείτε κύρια φωτογραφία άρθρου).

Η ιστοσελίδα αναφέρει:Είναι ο Μπομπ Μέγερ 69 χρόνων, που αγνοείται από την Κυριακή 19 Νοεμβρίου από το σπίτι του στο χωριό Άγιος Φωκάς.  Εκείνο το μεσημέρι έφυγε με το ΙΧ του, ένα θαλασσί Χιουντάι  Γκετζ με αριθμό κυκλοφορίας ΕΜΖ 9231. Την επόμενη ημέρα, το αυτοκίνητο εντοπίστηκε από οδηγό απορριμματοφόρου σε χωματόδρομο στην περιοχή Κοσσίνι. Ήταν ξεκλείδωτο αλλά ο οδηγός άφαντος.

Οι έρευνες της ΕΜΑΚ με εκπαιδευμένο σκύλο για τον εντοπισμό του είχαν αρνητικό αποτέλεσμα.  Ο συνταξιούχος δικηγόρος που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, είχε μετοικήσει στην Τήνο πριν ένα χρόνο περίπου με τη σύζυγό του από τη Νέα Υόρκη όπου εργαζόταν.

Έχει ύψος 1.77 περίπου και όταν χάθηκε φορούσε σκούρο μπλουζάκι, μπλε τζιν παντελόνι και καφέ παπούτσια.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.