Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Σύρου - Ερμούπολης εκφράζουμε τα ειλικρινή και εγκάρδια συγχαρητήριά μας στον νέο Δήμαρχο Τήνου, κ. Γιάννη Σιώτο, ο οποίος μετά τον αδόκητο χαμό του Σίμου Ορφανού, εξελέγη παμψηφεί, μεταξύ των δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφούσας παράταξης «Τήνος – Δημιουργική Πορεία», για να αναλάβει τα ηνία του Δήμου Τήνου.

Ο Γιάννης Σιώτος, δικηγόρος στο επάγγελμα και συγκροτημένος αυτοδιοικητικός με ενεργό και επιτυχημένη παρουσία στην πρωτοβάθμια αυτοδιοίκηση, κατείχε μέχρι σήμερα το αξίωμα του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου. Το ήθος και η ευπρέπεια, αλλά κυρίως η υπευθυνότητα και ο δυναμισμός που τον χαρακτηρίζουν, αποτελούν εχέγγυα για μια επιτυχημένη σταδιοδρομία στα νέα του καθήκοντα.

Του ευχόμαστε υγεία, δύναμη, υπομονή και επιμονή και είμαστε πεπεισμένοι ότι θα συνεχίσει το επιτυχημένο έργο της Δημοτικής Αρχής, κάνοντας πράξη τα οράματα του προκατόχου του, αλλά και ολόκληρου του τηνιακού λαού.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.