Κανονικά θα πραγματοποιηθούν σήμερα τα δρομολόγια των πλοίων από τα λιμάνια που συνδέονται με την Τήνο. Το ίδιο δεν θα ισχύει όμως για αύριο, Δευτέρα, 25 Δεκεμβρίου ημέρα των Χριστουγέννων καθώς τα πλοία των εταιρειών (Fast Ferries, Golden Star Ferries και Blue Star Ferries) δεν θα εκτελέσουν τα δρομολόγια τους.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο ότι την επόμενη Δευτέρα, 1η Ιανουαρίου 2018 δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια από το λιμάνι του Πειραιά και της Ραφήνας.

Την Κυριακή, 31 Δεκεμβρίου η Fast Ferries με ανακοίνωση της στην ιστοσελίδα της κάνει γνωστό πως δεν θα πραγματοποιηθούν δρομολόγια, ωστόσο, η Golden Star Ferries με το SuperFerry II θα πραγματοποιήσει κανονικά το δρομολόγιο της.

Την Τρίτη, 02 Ιανουαρίου το SuperFerry II θα κάνει το δρομολόγιο του κανονικά ενώ το Θεολόγος Π. θα πραγματοποιήσει την σύνδεση μόνο από το λιμάνι της Ραφήνας στις 17.30

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.