Στην Τήνο και στο Γραφείο του Επαγγελματικού Λυκείου Τήνου σήμερα 09 Δεκεμβρίου 2017, ημέρα Σάββατο και ώρα 12:00 μ.μ. συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση ο Σύλλογος των καθηγητών του Επαγγελματικού Λυκείου Τήνου, ύστερα από το θλιβερό άγγελμα του θανάτου, του εν ενεργεία Δημάρχου Τήνου κ. Σίμου Ορφανού. Εκτιμώντας το ήθος του, την εργατικότητα του, την εντιμότητα του, την καλοσύνη του και ως ένδειξη ευγνωμοσύνης στον αγώνα του, για την επίλυση προβλημάτων και την στήριξη του Επαγγελματικού Λυκείου και των μαθητών του, ψ η φ ί ζ ε ι ομόφωνα:

Να αναρτηθεί μεσίστια η Σημαία του Σχολείου επί τριήμερον.
Να παραστούν μέλη του Συλλόγου των καθηγητών και αντιπροσωπία των μαθητών στην εξόδιο ακολουθία.
Να εκφράσει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του εκλιπόντος.
Να δοθεί το παρόν ψήφισμα στην οικογένεια και να δημοσιευθεί στον τοπικό τύπο.
Να δοθεί αντί στεφάνου, χρηματικό ποσό στο «Σύλλογο Φίλων του Κέντρου Υγείας Τήνου, Νικόλαος Κόγκος».

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: Ευάγγελος Μαρκουίζος,

ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΠΑΛ ΤΗΝΟΥ
Τσιντζιλίδας Κωνσταντίνος, Αναστασία Χατζίρη, Καρδίτση Δέσποινα-Άννα, Γκαβάνη Σοφία, Κολλάρου Μαρία-Θεοδώρα, Καραγεώργος Κωνσταντίνος, Ταμπούρη Ουρανία, Κουλουβάρης Πλούταρχος, Τουφεκλή Έλένη, Ψαραύτης Ιωάννης, Ζήνδρος Σπυρίδων, Κελεπούρη Χρυσούλα, Βάππας Κωνσταντίνος, Πικρού Μαρκέλα-Άρτεμις, Μπαλταδώρου Πηνελόπη, Κουτσιούμπα Αρετή, Φραγκίσκος Κανακάρης, Κυριακοπούλου Πελαγία, Παναγιώτης Μπουζαλάκος, Αφροδίτη Γαβριήλ, και π. Ιωάννης Σκλάβος

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.