του Μανώλη Σώχου

Αγαπητοί συμπολίτες.

Την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017, στο Δημοτικό Συμβούλιο Τήνου έγινε συζήτηση, εκτός ημερήσιας διάταξης, για τις επικείμενες αρχαιρεσίες ανάδειξης, ( 10 Δεκεμβρίου 2017 ), νέας Δ.Ε. στο Π.Ι.Ι.Ε.Τ. Στη συζήτηση αυτή υποστήριξα, ότι, το Δημοτικό Συμβούλιο Τήνου θα έπρεπε να προσεγγίσει το θέμα, με πνεύμα ενότητας, όπως έπραξε με τις αποφάσεις και τα ψηφίσματά του, την τριετία 2014-2017. Το ίδιο υποστήριξα, με ανοικτή, δημόσια επιστολή μου, στις 2 Νοεμβρίου 2017, απευθυνόμενος στον Τηνιακό λαό.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Τήνου κατέθεσα τις θέσεις μου- που απηχούν το σύνολο του Τηνιακού λαού, διαμορφώθηκαν μέσα από διάλογο και εκφράστηκαν από το Δημοτικό Συμβούλιο Τήνου-, για την επιλογή και υποστήριξη υποψηφίων ευσεβών συμπολιτών, που θέλουν να προσφέρουν στο Π.Ι.Ι.Ε.Τ., να υπηρετήσουν την Παναγία μας ( θεωρώ, ότι όλοι οι υποψήφιοι διακρίνονται γι αυτά ) και οι εκλεγέντες, να αντιπροσωπεύουν την ανανέωση στη σύνθεση της νέας Δ.Ε. και να φέρουν την αλλαγή σε όλα τα επίπεδα δράσης της και οι οποίοι θα έχουν την ιερή αποστολή:

Α). Να διαφυλάξουν και υπηρετήσουν τα εντελλόμενα της διαθήκης των κτητόρων. Β). Να συνεχίσουν τον αγώνα ανατροπής του Ν4301/2014 και υποστήριξης των ομόφωνων αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Τήνου.

Γ). Να αγωνισθούν για τη χρηστή λειτουργία και διαχείριση των θεμάτων του Π.Ι.Ι.Ε.Τ. Η πρώτη απόφαση της νέας Δ.Ε. εύχομαι να δίνει το δικαίωμα στο Δήμο Τήνου, εφ όσον κρίνει ότι τούτο χρειάζεται, να προβαίνει σε οικονομικό-διαχειριστικό έλεγχο, ως έχων έννομο συμφέρον, δικαίωμα, που το ΣτΕ αναγνώρισε, με απόφασή του.
Καλή επιλογή στους εκλέκτορες και καλή επιτυχία στους υποψηφίους!

Τήνος, 2 Δεκεμβρίου 2017
Με εκτίμηση, Εμμανουήλ Σώχος, Δημοτικός Σύμβουλος.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.