Μέσα στο πλαίσιο της προσπάθειας που κάνει το Φιλοζωικό Σωματείο Τήνου για τη βοήθεια των αδέσποτων ζώων το χειμώνα, είναι και η σίτιση. Σε ότι αφορά τα γατάκια, τα περισσότερα μαζεύονται γύρω από τους κάδους οπότε στην παρούσα φάση γίνεται προσπάθεια σε συγκεκριμένα σημεία και περιοχές να τους τοποθετούνται φαγητό και νερό εκεί. Ο χειμώνας τώρα αρχίζει και είναι σίγουρο ότι στο δυνατό κρύο και στη βροχή θα δοκιμαστούν πολύ όσα ζώα βρίσκονται εκτεθειμένα στις συνθήκες του δρόμου.

Μεταξύ άλλων η επιστολή του σωματείου για το εν λόγω θέμα αναφέρει:

Η τροφή από τα σκουπίδια επιδεινώνει την κατάσταση αυτή με μολύνσεις και αρρώστιες καθώς και με αβιταμίνωση λόγω έλλειψης θρεπτικών συστατικών. Για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε τη φροντίδα σ’αυτά τα ζώα που θα περάσουν το χειμώνα στο δρόμο, χρειαζόμαστε συνεισφορά σε ξηρά τροφή αλλά και πρακτική βοήθεια και συμμετοχή στην εβδομαδιαία σίτιση των αδέσποτων φίλων μας.
Υπενθυμίζουμε ότι όποια πρωτοβουλία έχει μέχρι στιγμής υλοποιηθεί από το σωματείο στηρίζεται καθαρά στον εθελοντισμό, στους προσωπικούς μας πόρους και στις εισφορές των μελών μας, οι οποίες είναι πολύ περιορισμένες. Στηρίξτε το σωματείο και τη δράση του για να μπορεί να συνεχίσει τη λειτουργία του.

Για να βοηθήσετε την συγκεκριμένη δράση, παρακαλούμε καλέστε στο 6937235975 ή κάντε κατάθεση στον αριθμό λογαριασμού του σωματείου στην Τράπεζα Πειραιώς αναφέροντας:

ΓΙΑ ΤΗ ΣΙΤΙΣΗ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΓΑΤΙΩΝ.
ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΗΝΟΥ

ΙΒΑΝ: GR20 0172 7170 0057 1708 8006 101
SWIFT ΤΡ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ: PIRBGRAA

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.