Πραγματοποιήθηκε μ΄ επιτυχία το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων των Λυκείων Τήνου το τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης που διοργάνωσε ο Ποσειδώνας Τήνου με τη συνεργασία της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου και του Δήμου Τήνου.

Γύρω στους 25 αθλητές/τριες ήρθαν από την Αθήνα και συμμετείχαν με τους αθλητές του Ποσειδώνα στις διάφορες ηλικιακές κατηγορίες των αγώνων. Η Περιφέρεια βράβευσε τους νικητές με κύπελλα και μετάλλια. Όλοι οι συμμετέχοντες πήραν αναμνηστικά διπλώματα.

Τη διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Έπαρχος Τήνου κ. Γιαγιάς Ιωάννης, η Αντιδήμαρχος κ. Δεληγιάννη Νατάσα, η Πρόεδρος κ. Δελατόλα Μαίρη και τα μέλη του Δ.Σ. του Ποσειδώνα, πολλοί γονείς των παιδιών καθώς και φίλοι του αθλήματος.

Χορηγοί ήταν οι ναυτιλιακές εταιρείες: Fast Ferries και Golden Star Ferries, τα ενοικιαζόμενα δωμάτια «Virginia», «Μούσες», «Νίκη» «Πόρτο Τάγκο» και Μιχαήλ Ξανθάκη, η Εταιρεία «Βιδάλης Μπετόν», το κατάστημα «Κρυσταλία Πλυτά», οι γραφικές τέχνες «Τύπος» και το κατάστημα «Τα παιδία παίζει».

Ευχαριστίες σ’ όλους όσους βοήθησαν στην διοργάνωση και την πραγματοποίηση του Τουρνουά.

Εκ του Α.Ο. Ποσειδώνα Τήνου

Τμήμα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.