Το Δ.Σ. του ΤΑΚ Περιστεριώνα σήμερα Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 12.30 μ.μ. πληροφορούμενο το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του Δημάρχου του νησιού μας κου Σίμου Ορφανού συνήλθε σε έκτακτο συμβούλιο. Ο εκλιπών Δήμαρχος υπήρξε για πολλά χρόνια όχι απλά ένα μέλος του σωματείου μας αλλά ένας ένθερμος υποστηρικτής του αθλητισμού και της νεολαίας του νησιού μας.

Οι τρεις κόρες του υπήρξαν αθλήτριες του ΤΑΚ Περιστεριώνα και διακρίθηκαν για το ήθος και την προσφορά του στην ομάδα μας. Αναλογιζόμενοι το μέγεθος της ξαφνικής αυτής απώλειας για τον τόπο μας και θέλοντας να εκφράσουμε το σεβασμό μας και το πένθος μας το Δ.Σ. ομόφωνα αποφάσισε. 

1. Να εκφράσει τα συλλυπητήρια του Δ.Σ. των προπονητών, των αθλητών και των μελών του σωματείου μας στην οικογένεια του εκλιπόντος Δημάρχου. 

2. Ναπαραστεί στην εξόδιο ακολουθία

3. Να δημοσιευθε΄ί το παρόν στον τοπικό τύπο

4. Να καταθέσει αντί στεφάνου το ποσό των 50€ στο Σύλλογο του Κ.Υ. Τήνου «Νικόλαος Κόγκος».

5. Να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στον αγώνα της ομάδας μας την Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2017 στο κλειστό Γυμναστήριο Τήνου, να μην υπάρξει μουσική στα διαλείμματα του αγώνα και οι αθλητές της ομάδας να φέρουν διακριτικό πένθους στη φανέλα τους. 


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.