Στην Τήνο και στα γραφεία του Δήμου Τήνου–σήμερα 09-12-2017 ημέρα Σάββατο και ώρα 14:00, μετά το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του εν ενεργεία Δημάρχου Τήνου ΣΙΜΟΥ I.ΟΡΦΑΝΟΥ, συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Νομικού Προσώπου Δήμου Τήνου ,για να λάβει απόφαση επί του παρακάτω μοναδικού θέματος:

ΘΕΜΑ ΜΟΝΟ: Λήψη απόφασης για την έκδοση ψηφίσματος από το Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Νομικού Προσώπου Δήμου Τήνου, μετά το άγγελμα του θανάτου του Δημάρχου Τήνου, Σίμου Ι.Ορφανού.

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου αφού εξήρε την προσωπικότητα και το έργο του εκλιπόντος, εξέφρασε τη βαθύτατη θλίψη του ,πρότεινε και έγιναν ομόφωνα δεκτά τα ακόλουθα:

1ον) Να κηρυχθεί τριήμερο πένθος για το Δημοτικό Νομικό Πρόσωπο Δήμου Τήνου.
2ον) Να αναρτηθεί μεσίστια η σημαία του Δ.Ν.Π.Δ.Τ. στους χώρους ευθύνης του, στο νησί της Τήνου επί τριημέρου σε εκδήλωση πένθους.
3ον) Να κατατεθεί στεφάνι στη σωρό του εκλιπόντος εκ μέρους του Προέδρου και του Διοικητικού Συμβουλίου.
4ον) Να συζητηθεί η πρόταση μετονομασίας του Παιδικού Σταθμού από «Παιδικός Σταθμός Δήμου Τήνου» σε «Παιδικός Σταθμός Δήμου Τήνου ¨ΣΙΜΟΣ Ι.ΟΡΦΑΝΟΣ»
5ον) Να παρακολουθήσει το Διοικητικό Συμβούλιο την Εξόδιο Ακολουθία.
6ον) Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κατά την πρώτη μετά το θάνατό του, τακτική συνεδρίαση.
7ον) Να δημοσιευτεί το παρόν στο τύπο και να αποσταλεί αντίγραφο στην οικογένεια του μεταστάντος.
8ον) Να αναγνωστεί το παρόν ψήφισμα κατά την ώρα της την Εξόδιου Ακολουθίας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΨΑΡΡΟΣ

ΤΑ ΜΕΛΗ

ΒΙΔΑΛΗ ΕΙΡΗΝΗ
ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
ΔΕΛΑΤΟΛΑ ΜΑΡΙΑ
ΠΡΕΛΟΡΕΝΤΖΟΥ ΑΡΙΣΤΗ
ΑΜΟΙΡΑΛΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ
ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΑΝΔΡΙΚΟΥΛΑ-ΜΠΟΝ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
ΒΛΑΧΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
ΓΑΒΡΙΕΛΑΤΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ
ΖΕΡΒΑ ΤΡΙΑΔA
ΜΑΛΑΚΑΤΕΣ ΙΑΚΩΒΟΣ

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.