Κύριες Δήμαρχε η εκλογή σας στη θέση του Δημάρχου Τήνου δημιούργησε μεγάλη ελπίδα μέσα στον πόνο που προκάλεσε σε όλους μας ο πρόωρος θάνατος του προκατόχου σας αείμνηστου Σίμου Ορφανού.

Στο πρόσωπο σας και στα χαρίσματα τα πολλά που συνοδεύουν, βασίστηκαν οι εκλέκτορες προσβλέποντες ότι με εσάς στη θέληση του Δημάρχου Τήνου, οι δημότες και οι κάτοικοι του νησιού θα δουν τον άξιο συνεχιστή των ονείρων και των έργων του προκατόχου σας, που είδε και άρχισε να υλοποιεί αλλά δεν αξιώθηκε να δει την ολοκλήρωση τους.

Σας συγχαίρω για την εκλογή σας και εύχομαι, με τις ικεσίες της Μεγαλόχαρης Παναγίας ο Κύριος να σας ευλογεί, να σας εμπνέει και να σας συνοδοιπορεί στην κοινωνική σας προσφορά προς του ανθρώπους που διαβιουν ή παρεπιδημούν στο ευλογημένο αυτό νησί, οι οποίοι τώρα με μεγάλη ελπίδα προσβλέπουν στο πρόσωπο σας και στα χαρίσματα σας.

Εμείς θα σας συνοδεύουμε στο δύσκολο έργο σας με την προσευχή μας και τη συνεργασίας μας.

Με εξαιρετική τιμή
+ Νικόλαος
Καθολικός Αρχιεπίσκοπος Νάξου - Τήνου - Άνδρου - Μυκόνου 
και Μητροπολίτης παντός ΑιγαίουΣχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.