Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία σήμερα το βράδυ, Σάββατο 02 Δεκεμβρίου η Λευκή Νύχτα στην Τήνο. Μια διοργάνωση του Εμποροεπαγγελματικού και Βιοτεχνικού Συλλόγου του νησιού. Μικροί και μεγάλοι ένιωσαν την μαγεία των Χριστουγέννων με πολλές εκπλήξεις που διοργάνωσε ο Σύλλογος.


Στην αρχή πραγματοποιήθηκε το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου από το Δήμο Τήνου συνοδεία της φιλαρμονικής του Π.Ι.Ι.Ε.Τ. και της παιδικής χορωδίας TIN ANGELS JUNIORS της κ. Γεωργίας Μπακογιάννη που τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Χριστουγεννιάτικες φιγούρες (πιγκουΐνοι, ελαφάκι, έλατο, Μίκυ και Μίνι) έδωσαν το «παρών» και φωτογραφήθηκαν με όλους καθώς τριγυρνούσαν στην αγορά. 

Τα δρώμενα που έλαβαν χώρα ήταν: Το έλκηθρο, ο Άγιος Βασίλης και το τεχνητό χιόνι, το pop corn και το μαλλί της γριάς που ήταν δωρεάν για όλους, το εργαστήρι των μπισκότων, το ohsnap fotobooth, το face painting ζωγράφιζε στα προσωπάκια των παιδιών στο παγωμένο igloo. Τέλος, το εργαστήρι των ξωτικών βοήθησε μικρούς και μεγάλους να στείλουν τα γράμματά τους στον Άγιο Βασίλη και το ΚΔΑΠ του Δήμου Τήνου έπαιξε και δημιούργησε μαζί με τα παιδιά.


Το ποιο σημαντικό όμως, όλοι πια γνωρίζουμε, ότι ‘’Λευκή Νύχτα’’ σημαίνει ανοιχτά καταστήματα μέχρι τις 24:00 τα μεσάνυχτα. Από τις 17:30 και μέχρι τις 24:00 τα καταστήματα που συμμετείχαν στη ‘’Λευκή Νύχτα’’ έκαναν προσφορές στα προϊόντα τους. 

Στις προσφορές αυτές έλαβαν μέρος εμπορικά καταστήματα ρούχων – υποδημάτων – αξεσουάρ, είδη δώρων, παιχνίδια, καταστήματα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, ζαχαροπλαστεία, καφετέριες, εστιατόρια κ.α. 

Ας μην ξεχνάμε ότι ο σκοπός της Λευκής Νύχτας είναι η τόνωση της τοπικής αγοράς.


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.