Ο Αθλητικός Σύλλογος Αινείας Τήνου συμμετείχε στο πανελλήνιο κύπελλο απο 21-23 Δεκεμβρίου που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντο στα Ανω Λιόσια με περίπου 1400 αθλητές στο οποίο συμμετείχαν τέσσερις αθλητές του συλλόγου.

Ο Δελατόλας Πετρος συμμετείχε για πρώτη φορά στην κατηγορία Ανδρών.Ο Πόντης Μάρκος αν και κέρδισε τον πρώτο του αγώνα με 18-0 δεν κατάφερε τελικά στη συνέχεια να διακριθεί.Η Φωσκόλου Ματθίλδη αν και με μικρή εμπειρία στα επίσημα πρωταθλήματα κατάφερε να φτάσει μέχρι τα προημιτελικά ενώ τέλος ο Βιδάλης Ορφέας είχε μία αξιόλογη παρουσία παίζοντας σε μία απο τις δυσκολότερες κατηγορίες των εφήβων.

Το κύπελλο αυτο αποτέλεσε μια σημαντική εμπειρία και για τους τεσσερις συνολικά αθλητές του συλλόγου μας στο δύσκολο δρόμο του πρωταθλητισμού αφού αγώνα με τον αγώνα μόνο ο αθλητής ξεπερνάει το άγχος του, τις ανησυχίες του, τις προσδοκίες του και εν τέλει καταφέρνει να ξεπεράσει τον ίδιο του τον εαυτό. Φυσικα δεν έλειψε και η διασκέδαση κατά την διάρκεια του τριημέρου μας στην Αθηνα!
Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.