Ένοιωσα κάπως άβολα όταν ξεδίπλωσα στα χέρια μου ένα φύλλο Α4 πρόχειρα σημειωμένο με τα ονόματα εκείνα που κλείδωσαν την υποψηφιότητα τους για τις εκλογές που αφορούν την ανάδειξη της νέας Διοικούσας Επιτροπής του Πανελλήνιου Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας Τήνου.

Τα ονόματα ήταν γραμμένα με κάποια ομαδοποίηση σαν να δήλωναν ότι ανήκαν εκ προοιμίου σε δύο διαφορετικά στρατόπεδα και η λίστα που αριθμούσε τους 16 υποψηφίους δεν ήταν γραμμένη αλφαβητικά αλλά με τη φθίνουσα πιθανότητα εκλογής και με ότι συμβολικά συνεπάγεται αυτή η στατιστική προεξόφληση.Ασχέτως με τα δρώμενα του 2014 που μας πλήγωσαν και συνεχίζουν να διατηρούν την δυναμική τους, θα ήταν ωφέλιμο εάν μπορούσαμε να δούμε εφεξής με νηφαλιότητα και σύνεση την εξέλιξη των πραγμάτων, πρωτίστως για το καλό της Μεγαλόχαρης Παναγίας μας και του τόπου μας.

Συνεπώς θα ήταν χρήσιμο για εμάς τους Τήνιους πολίτες που δεν συμμετέχουμε ως εκλέκτορες, σε κάτι όμως που μας αφορά, να μπορούσαμε να γνωρίζαμε τους σεβαστούς συμπολίτες υποψηφίους (παλαιότερους και νεότερους) της νέας Διοικούσης Επιτροπής του Π.Ι.Ι.Ε.Τ

Θα ήταν χρήσιμο εάν μπορούσαν να μας συστηθούν ευρύτερα και ανοικτά μέσα από αυτή τους την υποψηφιότητα (ακόμη και αν δεν τους είμαστε χρήσιμοι, ως ψηφοφόροι τουλάχιστον, στην συγκεκριμένη εκλογή) με μια ουσιαστική, έστω συνοπτικά μικρή, χρήση του δημόσιου λόγου.

Εάν επιθυμούσαν να μας έκαναν γνωστές κάποιες από τις σκέψεις και το όραμα που διατηρούν για το Πανελλήνιο Ιερό ‘Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου.

Εάν μας γνώριζαν τον προσανατολισμό τους, την σημασία της ξέχωρης παρουσίας τους αλλά και την ευσυνείδητη δυναμική που θα αναπτύξουν στα πλαίσια της οφειλόμενα αγαστής συνεργασίας με τους συνυποψηφίους τους και μελλοντικά μέλη της Διοικούσης.

Με λίγα λόγια θα μας τιμούσε η κατάθεση ενός μικρού βιογραφικού της μέχρι τώρα πορείας εκάστου αλλά και των μελλοντικών προθέσεων και θέσεων, τουλάχιστον για όσους δεν έτυχε να γνωρίζουν.

Έως τώρα μόνο μια εκ των δεκαέξι και συγκεκριμένα του κου Ιωάννη Αλικάρη έχω διαβάσει σχετική ανακοίνωση.

Καλή επιτυχία.

05~12~2017
Γ. Γ

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.