Δύο σημαντικές νίκες πέτυχαν τα τμήματα του Περιστεριώνα Τήνου (Εφηβικό και Κορασίδες) το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο Τήνου. Το τμήμα των κορασίδων αναμετρήθηκε με την Ερμούπολη ενώ το εφηβικό τμήμα με το αντίστοιχο του  Α.Ο. Μυκόνου. Τα θετικά αυτά αποτελέσματα σκορπίζουν χαμόγελα στις τάξεις της ομάδας για ανάλογη συνέχεια.

Το πρώτο νικηφόρο παιχνίδι ήταν των κορασίδων όπου επικράτησαν όπως προείπαμε της Ερμούπολης με 49-48. Θετικότατο αποτέλεσμα ενόψει της συνέχειας που μάλιστα δίνει αρκετές πιθανότητες στις παίκτριες του Παναγιώτη Σιώτη για συμμετοχή στην τελική τετράδα (Final Four). Τα χαμόγελα όμως δεν σταμάτησαν εκεί.

Λίγη ώρα αργότερα το εφηβικό τμήμα επικράτησε με 44-54. Η ομάδα του Αντώνη Βιδάλη με τη χθεσινή νίκη παρέμεινε κι αυτή στην πρώτη θέση του ομίλου με όλες τις πιθανότητες για συμμετοχή στο Final Four να είναι  υπέρ της. Ακολουθούν τα αποτελέσματα των περιόδων:

12-14
09-11
10-19
13-10

Περιστεριώνας (Αντώνης Βιδάλης): Ανταλής Ν (4), Παγανέλη Ν (5), Μαρκουίζος Ν, Καμπέρι Ι (6)(2), Γιαβρεδέλης Αθ (10)(2), Μπινιάκου Μ.(9), Ρουγγέρης Α (14), Βοινάς Π  (4), Τριαντάφυλλος Ν (2), Πετρόπουλος Γ,  Πόντης Γ, Βιδάλης Μ.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.