Σήμερα ημέρα Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2007 και ώρα 17:00 στα γραφεία του Προοδευτικού Συλλόγου Μαρλά – Μαμάδου Τήνου οδός Γ. Κοτζιά 3 στο Μαρούσι, ήλθαν σε έκτακτη συνεδρίαση τα μέλη του Δ.Σ. κ. κ. Καγιώργη Π. Γεωργία, Χατζής Νικόλαος, Χατζή – Καρατζά Μαίρη, Αλπέρτης Αργύρης, Βεντουρής Κωνσταντίνος, Καγιώργης Γαβ. Αργύρης, με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξη, την θλιβερή είδηση της απώλειας του Δημάρχου Τήνου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του « Προοδευτικού Συλλόγου Μαρλά – Μαμάδου Τήνου » αφού ενημερώθηκε για το θλιβερό γεγονός της απώλειας του Δημάρχου Τήνου. Σίμου Ιωάννη Ορφανού.

Εκφράζει την βαθύτατη θλίψη του και τα ειλικρινή συλλυπητήρια του προς τους οικείους του, για την απώλεια ενός ανθρώπου, με ήθος, ευγένεια, εργατικότητα και προσφορά στα κοινά και την κοινωνία της Τήνου, που την υπηρέτησε επί αρκετά χρόνια. Τα στοιχεία αυτά ήταν από τα πολλά και όχι μόνο, που τον χαρακτήριζαν μέχρι και το τέλος τους.

Εμείς που γνωρίζαμε τον άνθρωπο – Δήμαρχο + Σίμο Ι. Ορφανό και συνεργαστήκαμε σε θέματα για το κοινό καλό του τόπου μας, έχουμε να τονίσουμε ένα, ήταν πάντα ευγενείς, συνεργάσιμος, με υποδειγματική καλοσύνη και προπαντός άνθρωπος.

Η μνήμη του + Σίμου Ι. Ορφανού θα παραμείνει χαραγμένη σε όλους μας στην διαδρομή της ζωής .

Καλό ταξίδι Δήμαρχε, η Τήνια γη που τόσα πολλά πρόσφερες, να σε αγαλλίαση και η μνήμη σου ας είναι αιώνια.

Το Δ.Σ. ομόφωνα με την πράξη 732 απεφάσισε το παρακάτω ψήφισμα .

Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α

1.- Αντί στεφάνη να κατατεθεί το ανάλογο ποσό στο Γηροκομείο Τήνου.
2.- Να παραστεί ο Πρόεδρος μαζί με μέλη του Δ.Σ. στην εξόδιο ακολουθία που θα γίνει στι 10.12.2017 στον Πανιέρο Ναό της Ευαγγελιστρίας Τήνου.
3.- Να παραμείνει κλειστή η αίθουσα και τα γραφεία του Συλλόγου και να ανασταλούν όλες οι  δραστηριότητες έως και την ημέρα της εξόδιου ακολουθίας.
4.- Να σταλεί το παρόν Ψήφισμα στην οικογένεια του εκλιπόντος Δημάρχου Τήνου + Σίμου  Ιωάννη Ορφανού.
5.- Nα δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στο τοπικό και ηλεκτρονικό τύπο και στις ιστοσελίδες του Συλλόγου.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΚΑΓΙΩΡΓΗ Π. ΓΕΩΡΓΙΑ 

Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 
ΚΑΡΑΤΖΑ – ΧΑΤΖΗ ΜΑΙΡΗ

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.