Είναι από τις φορές που κάθεσαι μπροστά από μια οθόνη ή μια κόλα χαρτί και αναρωτιέσαι, να γράψω; Τι να γράψω; Ποιος είμαι εγώ που θα σχολιάσω μια κατάσταση ή ένα γεγονός. Όμως η σημερινή είναι μια δύσκολη μέρα για το νησί της Τήνου και θεωρούμε πως πρέπει και εμείς με την σειρά μας να γράψουμε ένα συλλυπητήριο μήνυμα στον Δήμαρχο μας.

Δήμαρχε, Σίμο, ήσουν άνθρωπος χαμηλών τόνων μέχρι το τέλος. Αγωνιστής σε όλη σου τη ζωή. Οικογενειάρχης σωστός, παράδειγμα για εμάς του νεότερους. Αθόρυβος στη δουλειά σου, κρατούσες μακρύα τα «φώτα».

Και τώρα τι; Έφυγες να συναντήσεις όλους τους υπόλοιπους τον κυρ Γιάννη, τον Στρατηγό, τον κυρ Νίκο. Δήμαρχε, το χαμόγελο σου θα μείνει στο μυαλό και στη καρδιά μας. Δεν θα σβήσει ποτέ. Σε ευχαριστούμε για όσα μας πρόσφερες.

Αναρτήσαμε σήμερα, από την μια άκρη της Τήνου ως στην άλλη, ψηφίσματα. Όπως αναφέρει και ένα εξ’ αυτών ήσουν λάτρης της Τήνου και των Τηνιακών. Δήμαρχε, καλό ταξίδι άφησες πίσω σου μεγάλη κληρονομιά που όλοι μας οφείλουμε να την διαφυλάξουμε και να πάμε την Τήνο εκεί που πάντα ήθελες και ονειρευόσουν, στο πιο ψηλό σκαλοπάτι.
“Η Τήνος μόνο ενωμένη πάει μπροστά"
- Σίμος Ορφανός [Δήμαρχος Τήνου] "
Βαγγέλης Ζαλώνης 
www.tinostoday.gr 

Σημείωση : Το Τήνος Today αύριο, ως ένδειξη πένθους, δεν θα προβεί σε καμία ανάρτηση.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.