Με δύο ιδιαίτερες σημαντικές αναμετρήσεις συνεχίζει τις υποχρεώσεις του στα πρωταθλήματα της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων, ο Περιστεριώνας Τήνου. 

Η ομάδα μπάσκετ του νησιού μας θα αντιμετωπίσει στο τμήμα των κορασίδων, τον Α.Ο. Ερμούπολης, το Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου και ώρα 13.00 το μεσημέρι.  Αξίζει να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο πως η ομάδα της Τήνου με νίκη μεγαλύτερη των δύο πόντων «πλασάρονται» στην πρώτη θέση του ομίλου και έχουν ισχυρό προβάδισμα για την συμμετοχή τους στο Final Four.

Την ίδια μέρα, το εφηβικό τμήμα θα αντιμετωπίσει ως τυπικά φιλοξενούμενο, τον Αθλητικό Όμιλο Μυκόνου με την αναμέτρηση να έχει οριστεί στις 15.30 το μεσημέρι. Οι δύο αυτές σημαντικές αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο Τήνου. 

Είναι μια καλή ευκαιρία για του φιλάθλους της ομάδας να βρεθούν για ακόμα μια φορά δίπλα στις προσπάθειες των αθλητών και αθλητριών του σωματείου καθώς μπορούν να συνδυάσουν και τα δύο αυτά παιχνίδια.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.