Στην Τήνο σήμερα Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 17.30 μ.μ συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση το Δ.Σ του Συλλόγου Φίλων Κέντρου Υγείας Νικόλαος Κόγκος με αφορμή το άγγελμα του θανάτου του Δημάρχου Τήνου Σίμου Ορφανού, του γνωστού σε όλους μας και αγαπητού Σίμου.

Ο Σίμος Ορφανός επεδείκνυε ιδιαίτερη ευαισθησία για τα θέματα της υγείας του νησιού μας, ήταν τακτικός αιμοδότης, αποτέλεσε μέλος του Συλλόγου μας, ενίσχυε το έργο μας και παρεβρισκόταν στις εκδηλώσεις μας.

Όλα τα μέλη του ΔΣ εκπροσωπώντας και όλα τα μέλη του Συλλόγου μας αισθανόμαστε βαθειά θλίψη για την απώλεια του Σίμου Ορφανού. Με την παρούσα απόφαση θα θέλαμε να εκφράσουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του Σίμου Ορφανού.

Το Δ.Σ. Αποφάσισε ομόφωνα:

1. Να δημοσιευτεί η παρούσα απόφαση στον τύπο του νησιού και να ανακοινωθεί κατά την εξόδιο ακολουθία
2. Να αποσταλεί αντίγραφο της απόφασης αυτής στην οικογένεια του Σίμου Ορφανού
3. Να παραστούν τα μέλη του ΔΣ στην εξόδιο ακολουθία
4. Το επόμενο σημαντικό έργο που θα γίνει στο Κέντρο Υγείας Τήνου με χρηματοδότηση του Συλλόγου μας, να γίνει εις μνήμην Σίμου Ορφανού και να υπάρξει σχετική ενημέρωση του κοινού και της οικογένειάς του.

Ο Πρόεδρος
Γεώργιος Περπινιάς

Η Αντιπρόεδρος 
Ελισαβετ Μπαλταρέτσου 

Ο Γραμματέας
Νίκος Σπηλιόπουλος 

Η Ταμίας
Μικαέλα Ορφανού

Τα μέλη 
Παναγιώτα Βαρβέρη 
Ελένη Παρασκευά 
Κατερίνα Απέργη

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.