Η Blue Star Ferries μέσα από τον επίσημο ιστότοπο της, είχε ανακοινώσει για μετά της 10 Δεκεμβρίου την επιστροφή στη γραμμή της Τήνου (Πειραιάς- Σύρος-Τήνος-Μύκονος) σε πλοίο που ανήκει στο στόλο της (Blue Star Patmos). Θυμίζουμε ότι μέχρι στιγμής το δρομολόγιο εκτελεί το Fast Ferries Andros ναυλωμένο από την Fast Ferries και το Σεπτέμβριο το εκτελούσε το SuperFerry της Golden Star.

Όλα αυτά όμως άλλαξαν και πάλι. Η BSF τροποποίησε την απόφαση της και αναφέρει πως το εν λόγω θα επιστρέψει στα δρομολόγια του από την Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2018 κάτι παραπάνω από ένα μήνα πίσω. To ερώτημα που προκύπτει είναι ποιο πλοίο θα εξυπηρετεί την Τήνο με την Πειραιά; Θα συνεχίσει το Fast Ferries Andros όπου συνεχίζει από το καλοκαίρι.Να θυμίσουμε ότι το Blue Star Patmos είναι το πλοίο που είχε μείνει εκτός δρομολογίων λόγω του καλοκαιρινού ατυχήματος που είχε στο λιμάνι της Ιου.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.