Μια σημαντική νίκη πέτυχαν χθες οι παίδες του Περιστεριώνα Τήνου. Η ομάδα του Αντώνη Βιδάλη επικράτησε του Γ.Σ. Μυκόνου με 61-50. Ένα θετικό αποτέλεσμα που φέρνει την ομάδα της Τήνου πιο κοντά στο Final Four. Αξίζει να αναφέρουμε πως η αναμέτρηση ξεκίνησε αφού τηρήθηκε ενός λεπτόυ σιγής για το θάνατο του Δημάρχου Τήνου. 

Ο Περιστεριώνας ήταν η ομάδα που μπήκε καλύτερα στην αναμέτρηση όμως στη συνέχεια ο Γυμναστικός Σύλλογος διάβασε το παιχνίδι και με προσωπικές ενέργειες παικτών πέρασε μπροστά στο σκορ. Μάλιστα το πρώτο δεκάλεπτο έληξε με 16-19 υπέρ των φιλοξενούμενων.  Στο ίδιο μήκος κινήθηκε και το δεύτερο δεκάλεπτο με την διαφορά ότι οι παίκτες του Αντώνη Βιδάλη περιόρισαν τα λάθη και τις βεβιασμένες κατοχές κάτι που τους οδήγησε να προηγούνται στο ημίχρονο με 29-25.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, όλα άλλαξαν ο Περιστεριώνας πήρε το πάνω χέρι. Το "τσιπ" ενεργοποιήθηκε και το νερό μπήκε στο αυλάκι. Το περιφερειακό σουτ βελτιώθηκε κάτι που οδήγησε τον Περιστεριώνα να κλείσει προηγούμενος το τρίτο δεκάλεπτο με 42-37. Ωστόσο, στο τελευταίο καθοριστικό δεκάλεπτο η ομάδα της Μυκόνου μπήκε πιο δυνατά αλλά ο Περιστεριώνας είχε τις απαντήσεις που τον οδήγησαν στο τελικό αποτέλεσμα. 

Αποτελέσματα περιόδων
Α' περίοδος: 16-19
Β' περίοδος: 13-06
Γ' περίοδος: 13-12
Δ' περίοδος: 19-13

Περιστεριώνας (Αντώνης Βιδάλης): Χατζίρης Στ, Μπινιακού Μ (22) (4), Παγανέλη Ν (22) (1), Ανδριώτης Τζ, Σπεντζάρης Ν, Χαρικιόπουλος Ι, Τριαντάφυλλός (Ν) (9), Τσουλάι Ν, Μαρκουίζος Ν. (4) Πετρόπουλος Η. (4), Μπον Ν. Τζες Ηλ
Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.