Με αγάπη για τον τόπο μας, την Γη των Τηνίων και τα αγνά προϊόντα που παράγονται σε αυτόν ,δημιουργήθηκε το «San Lorenzo-Τηνίων Γεύσεις».  Μία παραδοσιακή και συνάμα καινοτόμα μονάδα τυποποίησης παραδοσιακών τυροκομικών προϊόντων.

Πρωταρχικός σκοπός της εταιρείας

Ο Ιωάννης Αρμάος, ως ιδιοκτήτης και υπεύθυνος  του «San Lorenzo – Τηνίων Γεύσεις», έχει ως όραμα να αναδείξει, τόσο στη ελληνική αγορά και γιατί όχι και στην διεθνή, τον πλούτο της ελληνικής γης και της ελληνικής διατροφικής παράδοσης των αιγαιοπελαγίτικων και κυρίως των Τηνιακών τυροκομικών προϊόντων .
Στηρίζουμε τους ντόπιους παραγωγούς

Λόγω της κρίσης ενθαρρύνουμε τους νέους για ένα νέο ξεκίνημα στον τομέα της κτηνοτροφίας. Στόχος μας να αναβιώσουμε και να διαφυλάξουμε την παράδοση καθώς και να προωθήσουμε στην αγορά τα μοναδικά, ποιοτικά και υψηλής διατροφικής αξίας ντόπια τυροκομικά προϊόντα. To συγκριτικό τους πλεονέκτημα  αποδεδειγμένα βασίζεται στην παράδοση, την ποιότητα, την μοναδικότητα, την αγνότητα και τη νοστιμιά.


Η εταιρεία απευθύνεται

Στους πελάτες της με στόχο την ικανοποίηση των αναγκών τους, με την δημιουργία της μέγιστης δυνατής διατροφικής πρότασης αξίας, με σεβασμό για το περιβάλλον και την ανθεκτικότητα του οικοσυστήματος. Στα πλαίσια της πολιτικής ολικής ποιότητας, όλα τα προϊόντα μας που παράγονται και συσκευάζονται  ακολουθούν όλους τους κανόνες ασφάλειας και υγιεινής κατέχοντας ως εταιρεία σύστημα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων ISO 22000: 2005 καθώς και σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης ISO 14001: 2004 από την TÜV InterCert HELLAS.

San Lorenzo Τηνίων Γεύσεις
Κέχρος Τήνου
TΗΛ. / FAX (+30) 22830 41549
ΚΙΝ. (+30)  6972881780
info@tiniongefseis.com
Ιδιοκτήτης – Υπεύθυνος Τυροκομείου:
Ιωάννης Αρμάος

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.