Με δύο αθλητές πήρε μέρος ο Γ.Σ.ΑΙΑΝΤΑΣ ΤΗΝΟΥ στο TINOS CHALLENGE 2017, όπου αυτό διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 2 - 3 Δεκεμβρίου στην περιοχή των Υστερνίων και του Ξώμπουργου.

Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου, από τον Όρμο των Υστερνίων και μέχρι τον Χωριό των Υστερνίων εξελίχθηκε το 2ο Vertical Race. Οι διαγωνιζόμενοι έτρεξαν μια απόσταση 1,5χλμ με 325μ θετική ανάβαση μέσα από το παραδοσιακό μονοπάτι και την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, στην Μονή της Ιεράς Καρδίας δόθηκε η εκκίνηση των 20 χιλιομέτρων του 2ου ορεινού αγώνα Tinos Challenge στις 8:30 το πρωί και των 4,3 χιλιομέτρων μισή ώρα αργότερα.
Ο 14χρονος ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΚΟΥΙΖΟΣ κατέλαβε την 2η θέση στην γενική βαθμολογία VERTICAL + 4.3 χλμ. στην κατηγορία των Ανδρών αλλά και την 1η θέση, ως καλύτερος νέος αθλητής. Επίσης η 16χρονη ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΡΜΑΚΟΛΑ κατέλαβε την 1η θέση στην κατηγορία Γυναικών, στα 4,3χλμ. αλλά λόγω της μη συμμετοχής στο VERTICAL δεν πήρε μετάλλιο στην γενική βαθμολογία.

Επόμενο αγωνιστικό ραντεβού για τον Γ.Σ.ΑΙΑΝΤΑ ΤΗΝΟΥ στις 26/1/2018, στην ημερίδα Κλειστού Στίβου, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.