Η πρώτη μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου είναι γεγονός. Η Κωνσταντίνα Μαργαρίτα Τερζή ανήκει πλέον στο δυναμικό του Γ.Σ.ΑΙΑΝΤΑ ΤΗΝΟΥ.  

Σας παραθέτουμε ένα μικρό βιογραφικό:

Γεννήθηκε στο Άργος και μεγάλωσε στην Σύρο. Άρχισε τον στίβο από 9 χρονών. Ήταν μέλος του τότε ΑΟΣ (Αθλητικός Όμιλος Σύρου) που μετέπειτα έγινε ΑΣΠΣ (Αθλητικός Σύλλογος Ποσειδών Σύρου), όπου ήταν αποκλειστικά σύλλογος στίβου . Μετά από κάποια χρόνια σταμάτησε τον στίβο και ασχολήθηκε με άλλα αθλήματα για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, βεβαίως κατά καιρούς πήγαινε και έτρεχε. Πριν να σταματήσει έτρεχε στα 800μ και σε ανώμαλους δρόμους μεγάλων αποστάσεων.

Ωστόσο έφυγε από την Ελλάδα και πήγε για σπουδές στο Βουκουρέστι. Εκεί ξανά άναψε η δίψα της για το τρέξιμο και άρχισε να προπονείται με τον Adrian Popovici . Λίγο πριν γυρίσει πίσω σταμάτησε και πάλι για 2 χρόνια, για προσωπικούς λόγους .

Όταν γύρισε επιτέλους στην Σύρο, πέρυσι, άρχισε πάλι να τρέχει και να προπονείται μόνη της για ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα, αφού μετά έγινα μέλος της One Step Beyond Endurance Team, με προπονητή τον Τζεφαλή Δημήτρη, αυτή τη φορά στο άθλημα των 5 χμ, με στόχο να φτάσει όσο πιο ψηλά. Πήρε μέρος σε διάφορους τοπικούς και εκτός νησιού αγώνες, κάνοντας μεγάλη πρόοδο και κατακτώντας την πρώτη θέση με καλούς χρόνους σε κάποιους από αυτούς. Αυτή την στιγμή προπονείται από τον Ion Mateoiu, ο οποίος είναι προπονητής τής Rapid București στον τομέα του στίβου αφού βρίσκεται μόνιμα στο Βουκουρέστι.

Στόχος της για φέτος είναι η πρόκριση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου στα 5χμ .

Ευχόμεθα κάθε επιτυχία στην νέα μας αθλήτρια, υγεία και το 2018 να της πραγματοποιηθούν όλα της τα όνειρα.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.