Αγαπητά Μέλη του Συλλόγου μας

Σας προσκαλούμε την Κυριακή 28.01.2018 στον Ιερό Ναό των Αγίων Ανάργυρων στον οικισμό του Μαρλά, όπου για τα σαράντα χρόνια από ιδρύσεως του Συλλόγου θα πραγματοποιηθούν :

Α) Το πρωί στις 08:00 θα πραγματοποιηθεί θεία Λειτουργία.

Β) Στις 10:15 το Δ.Σ. θα πραγματοποιήσει επιμνημόσυνο δέηση, όπως κάνει τα τελευταία χρόνια στις Συχωριανές – Συγχωριανούς και τα Μέλη, καθώς και στους απανταχού Μαρλιώτες – Μαμαδιανούς τους Πανορμίτες και σε όλους τους Τήνιους, που έφυγαν για το μεγάλο ταξίδι. .- Με αυτό τον τρόπο, τιμούμε τους συμπατριώτες που προσέφεραν πολλά και σήμερα δεν είναι κοντά μας.Η προσφορά τους και το μικρό λιθαράκι που έβαλαν με αγώνες και κόπους άφησαν σε όλους μας, μία παρακαταθήκη για να συνεχίσουμε όλοι μαζί ενωμένοι την διατήρηση των δεσμών αλληλεγγύης και προόδου, ώστε να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε έως σήμερα και εμείς, όλα αυτά που δημιούργησαν όλοι τους σε ακόμα ποίο δύσκολους καιρούς.

Γ) Ώρα 11:00 στην αίθουσα της Εκκλησίας του Ι. Ναού Αγίων Ανάργυρων στο Μαρλά θα γίνει η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, για τα μέλη και κατοίκους των Χωριών μας, αλλά και τους φίλους αυτών, θα ακολουθήσει μικρό κέρασμα εις μνήμη αυτών που έφυγαν.

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι, ο ερχομός του 2018 βρίσκει τον Σύλλογο μας στα (40 σαράντα χρόνια δράσης και πολιτισμού) από την εποχή που μια ενθουσιώδη παρέα συγχωριανών μας με αγάπη και νοσταλγία για τα χωριά μας ίδρυσαν τον Σύλλογο.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Με εκτίμηση
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.