Συνεχίστηκε σήμερα για δεύτερη μέρα, η εθελοντική αιμοδοσία στην Τήνο. Μετά τα χαμόγελα που σκόρπισε η συμμετοχή των εθελοντών σε Κώμη και Στενή με σύνολο 50 άτομα. Σήμερα στο Κέντρο Υγείας Τήνου έδωσα συνολικά μέχρι στιγμή 104 άτομα. Αριθμός αρκετά ικανοποιητικός και ο στόχος να ξεπεράσει την συμμετοχή της καλοκαιρινής αιμοδοσίας που είναι 329 είναι αρκετά εφικτός. 
Όποιος θέλει σήμερα να συμμετάσχει μέχρι τις 20.30
Να υπενθυμίσουμε ότι η αιμοδοσία θα συνεχιστεί και αύριο, Κυριακή 14 Ιανουαρίου από τις 09.00 το πρωί έως τις 14.30 το μεσημέρι. Ο δήμαρχος Τήνου, κος Γιάννης Σιώτος μεταξύ άλλων δήλωσε μετά την συμμετοχή του: «Σας καλούμε  να ανταποκριθείτε για την ανάπτυξη της Εθελοντικής Αιμοδοσίας ως πράξη  κοινωνικής  ευαισθησίας  και συμμετοχής. Ενημερώστε τους φίλους και γνωστούς σας ,για να  ενισχύσουμε με ΝΕΟΥΣ Εθελοντές  αιμοδότες  τη Δημοτική Τράπεζα αίματος .»


Στα θετικά σημεία ακόμα της όλης διαδικασίας είναι και η συμμετοχή των μαθητών του Γενικού Λυκείου Τήνου που στο πλαίσιο της Ερευνητικής Εργασίας "Αίμα Δίνεις;" δημιούργησαν με υπεύθυνο καθηγητή τον Παναγιώτη Μπουζαλάκο, βίντεο ώστε να προωθήσουν την δράση. Επίσης, σήμερα βρέθηκαν στο χώρο του Κέντρου Υγείας και έδιναν ένα μικρό δωράκι σε κάθε εθελοντή.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.