Σε ένα κατάμεστο κλειστό Γυμναστήριο Τήνου, οι έφηβοι του Περιστεριώνα Τήνου επικράτησαν της Α.Ε. Ερμούπολης με 69-48. Ένα θετικό αποτέλεσμα που κράτησε την ομάδα του Αντώνη Βιδάλη, στην πρώτη θέση του πρώτου (α') ομίλου με πέντε (5) νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Ο Περιστεριώνας δεν ξεκίνησε καλά την αναμέτρηση. Πολλά λάθη και βιαστικές επιλογές οδήγησαν την ομάδα μπάσκετ της Τήνου να κλείσει την πρώτη περίοδο πίσω στο σκορ, στο ίδιο μήκος κυμάνθηκε και το δεύτερο δεκάλεπτο. Αξίζει να αναφέρουμε πως παρά τα λάθη που έγιναν, ο Περιστεριώνας έκλεισε προηγούμενος το ημίχρονο με 34-32.
O άτυχος της αναμέτρησης ήταν ο Αντώνης Ρουγγέρης όπου αγωνίστηκε μόλις για έξι λεπτά λόγω θλάσης ...
Όλα άλλαξαν όμως στο δεύτερο ημίχρονο. Οι παίκτες του Αντώνη Βιδάλη μπήκαν πιο δυνατά και διαβασμένοι, αξιοποίησαν στον μέγιστο βαθμό τις όποιες αδυναμίες εμφάνισε η  Ερμούπολη και καθάρισαν το παιχνίδι από την τρίτη (3η) περίοδο, ενδεικτικό το αποτέλεσμα αυτής 21-04.

Αποτελέσματα περιόδων:

16-18
18-14
21-04
14-12

Επιπροσθέτως, να αναφέρουμε πως συνολικά ο Περιστεριώνας πέτυχε δέκα (10) τρίποντα στην αναμέτρηση.

Τέλος, αναφορά για ακόμα μια φορά πρέπει να γίνει και στον Τηνιακό φίλαθλο όπου βρέθηκε στο γήπεδο και στήριξη με την φωνή του και το χειροκρότημα του, τις προσπάθειες των αθλητών.

Περιστεριώνας Τήνου (Αντώνης Βιδάλης) Ανταλής (2), Παγανέλης (2), Μαρκουΐζος, Καμπέρι (5) [1τρ], Γιαβρεδέλης (18) [3τρ], Μπινιάκου (7) [1τρ], Ρουγγέρης (3) [1τρ], Βοϊνάς (11) [3τρ], Τριαντάφυλλος (4) [1τρ], Πετρόπουλος (17), Μελισσουργός, Πόντης

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.