Βραβεύτηκε η Τήνος ως τέταρτος επιλαχόντας νικητής με θέμα τον «Πολιτιστικό τουρισμό»

Πραγματοποιήθηκε, από τον Ελληνικό Οργανισμό Tουρισμού, στην Αθήνα και στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης στις 29/1/2018 η τελετή απονομής των βραβείων του διαγωνισμού αριστείας τουριστικών προορισμών EDEN 2016.

Σημειωτέον ότι η Επιτροπή Αξιολόγησης για την Ελλάδα του Ευρωπαϊκού Προγράμματος EDEN "EUROPEAN DESTINATIONS OF EXCELLENCE" - «ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ» 2016 επέλεξε τον Δήμο Τήνου ως τέταρτο επιλαχόντα νικητή προορισμό με θέμα τον «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ», λόγω της πολιτιστικής αξίας των προτεινόμενων πόρων και του ιδιαίτερου ενδιαφέροντος της πρότασής μας.

Το βραβείο που απονεμήθηκε στο Δήμο Τήνου, σύμφωνα με την πρότασή του, επικροτεί την όλη προσπάθεια που έχει καταβληθεί, αναδεικνύει τον τόπο μας και τον καθιερώνει σαν ένα Ευρωπαϊκό Τουριστικό Προορισμό με πολιτιστικό ενδιαφέρον, κάτι που έχει ιδιαίτερη σημασία, μεγάλη ειδική βαρύτητα και συμβάλλει καθοριστικά στην ανάδειξη των ιδιαίτερων στοιχείων του τόπου μας και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.


Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.