Η Τήνος θα είναι παρούσα στην Panorama World Festival που θα διεξαχθεί στη Στοκχόλμη από 16 έως 18 Φεβρουαρίου. Την Τήνο θα εκπροσωπήσει ο κ. Χρήστος Σουρλαντζής, δάσκαλος στο επάγγελμα του ζει μόνιμα στη Στοκχόλμη και διατηρεί εξοχική κατοικία στην Τήνο, με εμπειρία στις τουριστικές εκθέσεις, αφού είχε βοηθήσει στην αντίστοιχη έκθεση του 2015, 2016 και 2017.

Η Έκθεση  αυτή στην Στοκχόλμη  έχει αναδειχθεί ως ένα από τα σημαντικότερα τουριστικά γεγονότα της Σκανδιναβίας, και ταυτόχρονα έχει καθιερωθεί και ως μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις που διοργανώνονται στην πρωτεύουσα της Σουηδίας σε ετήσια βάση.

Στο πλαίσιο της έκθεσης θα διοργανωθούν πολλαπλά events, εκδηλώσεις και δρώμενα, τα οποία και κερδίζουν τον Σουηδό επισκέπτη, γεμίζοντας έτσι έντονα πολιτισμικά χρώματα – όσο και “αρώματα” στην διοργάνωση.

Οι συμμετοχές ειδικότερα από την Ελλάδα είναι σημαντικές, με κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς αλλά και εκπροσώπους από τον ιδιωτικό τουριστικό κλάδο, ενώ παράλληλα θα υπάρχει παρουσίαση και ελληνικών προϊόντων.

H Panorama World Festival αποτελεί την φυσική εξέλιξη της τελευταίας Mediterranean Panorama τον περασμένο Μάρτιο 2017, την οποία κατέκλισαν περισσότεροι από 13.000 Σουηδοί επισκέπτες. Χιλιάδες και ακόμη περισσότεροι Σουηδοί αναμένεται να επισκεφθούν και την φετινή διοργάνωση, καθώς έχει καθιερωθεί πλέον ως η μοναδική εκθεσιακή διοργάνωση για τον τουρισμό, και κατ επέκταση την γαστρονομία και πολιτισμό, στη Σουηδία.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.