Στις αγωνιστικές υποχρεώσεις επιστρέφουν τα τμήματα του Περιστεριώνα Τήνου με δύο σημαντικές αναμετρήσεις το Σαββατοκύριακο που έρχεται. Να τονίσουμε σε αυτό το σημείο ότι η διεξαγωγή των αγώνων εξαρτάται και με την πορεία των κινητοποιήσεων της Πανελλήνια Ναυτικής Ομοσπονδίας. 

Στα αγωνιστικά, το πρώτο τμήμα που θα αναμετρηθεί είναι αυτό του παιδικού όπου το Σάββατο 13 Ιανουαρίου θα αντιμετωπίσει τον Α.Ο. Μυκόνου στις 16.30 στο Κλειστό Γυμναστήριο Τήνου. Οι παίκτες του Αντώνη Βιδάλη βρίσκονται στην πρώτη θέση του ομίλου ωστόσο, θέλουν τη νίκη για να έχουν σφιχτά στα χέρια του την συμμετοχή τους στην τελική τετράδα (Final Four). 

Την Κυριακή, το ανδρικό τμήμα του Περιστεριώνα που μετρά μία (1) νίκη και μια (1) ήττα θα αντιμετωπίσει στις 13.00 το μεσημέρι το αντίστοιχο τμήμα της Ερμούπολης. Ο Περιστεριώνας θέλει τη νίκη για να ανέβει στον βαθμολογικό πίνακα κάτι που μπορεί να πετύχει και με την ανάλογη βοήθεια των φιλάθλων του. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Τήνου. 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.