Η Sea Jet ήταν η εταιρεία που το καλοκαίρι του 2017 έκανε την έκπληξη με τα ταχύπλοα που εξυπηρετούσε την Τήνο (βλ. Tera Jet, Paros Jet) κυρίως σε τιμή κάτι που τα έκανε πρώτα στις προτιμήσεις των επισκεπτών του νησιού. 

Φέτος, τα δρομολόγια δείχνουν να ενεργοποιούνται από τις 23ης Μαρτίου με το SeaJet 2 το οποίο θα είναι στη γραμμή του Πειραιά και θα πραγματοποιεί το δρομολόγιο Τήνο-Μύκονο-Νάξο-Σαντορίνη και επιστροφή. Στην Τήνο θα φτάνεις στις 9.15 το πρωί από Πειραιά και επιστροφή για το μεγάλο λιμάνι της χώρας θα είναι στις 15.10 το μεσημέρι. 

Το εν λόγω δρομολόγιο σύμφωνα με τον πίνακα δρομολογίων που έχει αναρτήσει στον ιστότοπο της η εταιρεία θα ισχύει έως και 17 Μαίου. To άλλο δρομολόγιο που έχει ανακοινώσει πάλι η εταιρεία είναι αυτό του SupeJet στις 18 Μαϊου έως 31 του ίδιου μήνα από το λιμάνι της Ραφήνας.(σχετική ανάρτηση σε λίγο καιρό). 

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.