Σε μια ξεχωριστή κίνηση προχώρησαν οι μαθητές του Γενικού Λυκείου Τήνου. Τα παιδιά με αφορμή της Εθελοντική Αιμοδοσία που θα λάβει χώρα στο νησί της Τήνου το Σάββατοκύριακο που μας έρχεται, θέλουν να δώσουν το δικό τους μήνυμα ώστε να προτρέψουν το κόσμο να δώσει αίμα.

Έτσι, τα παιδιά με υπεύθυνο το καθηγητή τον Παναγιώτη Μπουζαλάκο δημιούργησαν δύο βίντεο τα οποία σας τα παρουσιάζουμε ακριβώς από κάτω. Όπως αναφέρει και στην περιγραφή τους, τα βίντεο είναι μια πρωτοβουλία των μαθητών του Α2 τμήματος του Γενικού Λυκείου Τήνου στα πλαίσια της Ερευνητικής Εργασίας "Αίμα Δίνεις;"Οι κινήσεις των παιδιών όμως, δεν σταματούν εδώ. όπως δημοσιεύτηκε σε σελίδα του σχολείου στο Facebook. Δημιουργήθηκαν μπλοκάκια σημειώσεων ώστε να δοθούν στους εθελοντές αιμοδότες. Το μήνυμα του σχολείου ήταν το ακόλουθο: «Αυτή η Αιμοδοσία θα είναι διαφορετική.
Σε όλους εσάς του ήρωες μας που θα δώσετε αίμα στο Κέντρο Υγείας Τήνου τα παιδιά του Σχολείου μας θα σας δώσουν ένα μικρό δωράκι για να σας πουν ευχαριστώ.»Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.