Με δύο ιδιαίτερα σημαντικά και κομβικά -μπορούμε να τα χαρακτηρίσουμε- παιχνίδια συνεχίζει τις υποχρεώσεις του ο Περιστεριώνας Τήνου. Η ομάδα μπάσκετ της Τήνου θα αναμετρηθεί Σάββατο και Κυριακή με στόχο τις νίκες όπου θα την κρατήσουν στην πρώτη θέση. 

Το ανδρικό τμήμα του Περιστεριώνα Τήνου θα ταξιδέψει στη Σύρο για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Άρη. Στις τάξεις της ομάδας όλοι γνωρίζουν πως μόνο το θετικό αποτέλεσμα είναι αυτό που πρέπει να έρθει από την Σαββατιάτικη αναμέτρηση ώστε να παραμείνει στην πρώτη θέση του ομίλου. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 18.00

Ο Περιστεριώνας όμως ενδιαφέρεται και για την αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο γήπεδο του την ίδια μέρα στις 13.00 το μεσημέρι και είναι αυτή μεταξύ Α.Ο. Μυκόνου - Α.Ε. Ερμούπολης. Η ομάδα της Τήνου θα περιμένει το όποιο αποτέλεσμα όπου με ενδεχόμενο νίκης θα απομακρυνθεί από την τρίτη θέση.Την Κυριακή, 28 Ιανουαρίου οι κορασίδες του Περιστεριώνα θα αναμετρηθούν με τον Άρη Σύρου στο Κλειστό Γυμναστήριο Τήνου. Τα πράγματα εδώ είναι πιο ξεκάθαρα. Οι παίκτριες του Παναγιώτη Σιώτη είναι το φαβορί για την αναμέτρηση και θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν στην διεκδίκηση της πρώτης θέσης.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 13.00 το μεσημέρι.

Σχόλια:

0 σχόλια:

Τα σχόλια θα αναρτώνται εφόσον υπάρχει Όνομα και Επίθετο σχολιαστή, σε διαφορετική περίπτωση (ψευδώνυμο ή ανώνυμα) θα διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.